Hotel Jan Brito, Brugge

Hotel Jan Brito, Brugge

Een van onze bestsellers in Brugge!

Het bekroonde Hotel Jan Brito, Small Elegant Hotels biedt historische charme en prachtige 4-sterrenkamers met gratis WiFi in het centrum van Brugge, op 500 meter van de Grote Markt. Deze voormalige residence van de Barones de Geiy beschikt over een rustige binnenplaats, originele kenmerken en een bar met een open haard.

De kamers van Hotel Jan Brito zijn voorzien van airconditioning, een goed gevulde minibar en satelliet-tv. Alle kamers in dit door UNESCO beschermde monument beschikken over een unieke inrichting en een klassieke sfeer.

De musea en het stadhuis van Brugge kunt u te voet in slechts 5 minuten bereiken. Het treinstation van Brugge ligt op 1,5 km afstand. U kunt gebruikmaken van de huurfietsen van het hotel om de omgeving te verkennen.

In de binnentuin vindt u een 200 jaar oude eik en een zithoek. Het ontbijt wordt geserveerd in de voormalige bibliotheek van de barones en omvat roerei, bacon en croissants. Op het terrein vindt u tevens de onlangs geopende tuinpaviljoen met een fitnessruimte, een sauna en een hamam.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Brugge.

Koppels kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,5 voor een reis voor twee.

Hotel Jan Brito – Small Elegant Hotels verwelkomt gasten van Booking.com sinds 3 mei 2010.

Deze prijs is afhankelijk van de beschikbaarheid online, kijk snel op booking.com