Van Der Valk Sélys, Luik

Van Der Valk Sélys, Luik

Van Der Valk Sélys Liège Hotel & Spa ligt in de historische stad Luik, op 5 minuten te voet van het stadscentrum en het treinstation Luik-Sint-Lambertus. Het hotel beschikt over een grote spa van 1.350 m² met een zwembad en een hot tub.

Van Der Valk Sélys Liège Hotel & Spa biedt ruime kamers met airconditioning en gratis WiFi. Ze hebben een eigen badkamer met een bad en een douche.

Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd. Verder is er een bistronomisch restaurant “L’Atelier du Sélys”, een lobbybar met terras en een salon met een open haard.

De Osmose Fitness & Spa beschikt over een zwembad en fitnessruimtes. De gasten kunnen ook ontspannen in de sauna en het bubbelbad.

De Place Saint Lambert bevindt zich op 450 meter afstand, en het Koninklijk Philharmonisch Orkest van Luik ligt op slechts 5 minuten te voet verwijderd van het hotel. Het treinstation Luik-Guillemins ligt op minder dan 10 minuten rijafstand. Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa ligt op 43 km van Spa, op 34 km van het Maastricht in Nederland en op 95 km van Brussel.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Luik.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 8,8 voor een reis voor twee.

Deze prijs is afhankelijk van de beschikbaarheid online, kijk snel op booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *